Stockholm.

På tisdag morgon tog färjan över från Mariehamn till Kapellskär, och därifrån vidare med buss in till centrala Stockholm. Var framme redan vid 10.30-tiden på förmiddagen, så bestämde mig för att gå runt i stan ett tag innan jag sökte mig till hotellet. Checkade sen in på vad som kom att bli ett nytt favorithotell, Hotel C Stockholm på Vasaplan 4. 
 
 
På eftermiddagen var jag rätt sliten efter några nätter med alltför lite sömn. Slumrade visst till en stund, men tog mig sen ut igen för att lokalisera MM Sports och Ica för att köpa lite godsaker. Inne på MM Sports hade jag kunnat köpa med mig en hel drös med produkter, men fick så lov att lägga lite band på mig själv. Plockade på mig några smaker jag varit sugen på att testa av Nocco, en Celsius, nyaste proteinbaren från Barebells samt lite annat smått och gott.
 
 
Efter det orkade jag inte med så mycket mer den dagen utan chillade resten av kvällen på hotellrummet framför en film.
 
På onsdagen vaknade jag vid 6.30 och hade siktet inställt på frukost. Sorry coach, jag åt faktiskt hotellfrukost även om det inte ingår i kostschemat. Det fanns ett dignande utbud av allt du kan tänka dig, den ultimata hotellfrukosten skulle jag säga. Dessutom så var den ekologisk.
 
Mätt och belåten gick jag tillbaka till hotellrummet och somnade om ett par timmar. Bestämde mig för att gå in till stan för att spana in lite grejer. Hem kom jag med ett nytt träningslinne och en bag som jag har suktat efter, nämligen en duffelbag från Helly Hansen. Duschade, packade och checkade ut vid 12-tiden.
 
Därefter var det dags för huvudsyftet med min trip till Stockholm, och jag tog sikte på Liljeholmen. Efter en dryg timmes promenad genom ett soligt Stockholm nådde jag äntligen slutdestinationen, Gymmet Sthlm. Jag hade nämligen bokat in ett teknikpass med bästa coachen Niklas.
 
 
Vi började med att snacka igenom lite hur läget är och om jag hade några funderingar osv. Efter det var det dags för ett rejält träningspass. Inledde med lite rodd som uppvärmning och körde därefter ett rejält benpass med plankan som avslutning. Resultatet blev några nya PBn och slutkörda ben, men oj så jag njöt av passet. Det var en verklig motivationsboost och jag hoppas att jag snart har möjligheten att gästa Gymmet Sthlm igen. Med mig hem fick jag också en välfylld goodiebag, ska bli roligt att få testa lite nya produkter.
 
 
Efter passet var det att efter bästa förmåga traska tillbaka till hotellet för att hinna hämta min väska och sen direkt vidare till Cityterminalen och checka in för att åka hem igen. Synd att jag inte kunde stanna längre, men förhoppningsvis är det inte så länge tills nästa gång. Nu är jag tillbaka på Åland igen och ska jobba några dagar till innan jag drar hem till Jakobstad.
 
Knappa två dygn i Stockholm och jag hann gå 30km runt i stan, träna på fantastiska Gymmet Sthlm, träffa finaste coachen och bo på underbara Hotel C Stockholm. Dessa dagar har varit ett trevligt avbrott, och jag har fått nya insikter. Nu är det bara att blicka framåt - flytta gränserna och snart är det "omöjliga" möjligt. Tack och förlåt Stockholm, hoppas vi ses snart igen!
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0