Sista kvällen.

Ålandsvistelsen börjar närma sig sitt slut, och vi är nu framme vid sista kvällen. Det har varit några intensiva dagar och samtidigt som jag inte känner att jag har hunnit med allt jag skulle ha velat, så börjar jag också känna mig redo att åka hem igen.
 
Efter jobbet passade jag på att möta upp med en vän för att käka en tidig middag. Vi bestämde oss båda för att beställa in lövbiff med pommes, och det visade sig vara ett ypperligt val. Som krona på verket tog vi också varsin portion glass med kolasås, mums! Mätta och belåtna satt vi ännu och snackade om lite ditt och datt innan det var dags att bege sig.
 
  
 
Nu är även väskorna packade och klara. Imorgon väntar ännu sista jobbpasset följt av den ca 11h långa hemresan. Resten av kvällen kommer därmed att spenderas i hotellsängen framför Netflix med en åländsk favorit, nämligen en honungsöl.
 
 

Sonya Daily Skincare.

Känner att jag bara måste del med mig av det här tipset. Testade nya hudvårdsserien från Forever Living igår, och jag var såld direkt!
 
Var lite skeptisk innan, eftersom jag ärligt talat aldrig har fallit för Sonya-serien som vi har i sortimentet sen tidigare. Med anledning av detta har jag fortsatt att vara en trogen användare av Mary Kays hudvårdsserie även efter att jag blev oberoende återförsäljare av Forever Livings produkter hösten 2015. Denna serien var dock långt över förväntan, så från och med nu är det definitivt denna som gäller. I ett set ingår refreshing gel cleanser, illuminating gel, refining gel mask samt soothing gel moisturizer.
 
 
Om du vill testa denna hudvårdsserien är det bara att höra av dig. Ta chansen - kanske kommer du att gilla den lika mycket som jag gör!
 
PS. Vi har 90 dagars nöjd kund-garanti, så du har inget att förlora på att testa denna. Passa på att se om du gillar den och om den passar just dig.
 

Åland.

Som kanske rubriken antyder så är jag tillbaka på Åland igen en gång. Denna gång faktiskt med blandade känslor av många orsaker.
 
För de som inte vet så kan jag ta en lite recap. Min relation till Åland sträcker sig så långt tillbaka som till midsommaren 2014. Då jag satte mig på färjan den dagen hade jag aldrig kunnat tro hur stor betydelse just den resan skulle ha för mig och vad det skulle leda till. Än idag är jag så tacksam för att jag var på Åland just där och då, för annars vet jag inte var jag skulle stå idag.
 
Nästa besök till Åland blev först på våren följande år. Sen spenderade jag även en månad här för att göra min hotellpraktik, väldigt givande sådan som dessutom avslutades på bästa sätt.
 
Efter en del övervägande så bestämde jag mig för att söka sommarjobb som hotellreceptionist på ön sommaren 2016. Åkte över några dagar i april för bl.a. en intervju och kunde åka hem igen med ett positivt besked om att sommaren skulle spenderas på Åland. Med facit i hand var det en mycket lyckad sommar, och jag ångrade inte för en sekund att jag hade tagit möjligheten.
 
I början av 2017 blev jag tillfrågad om jag ville komma tillbaka och jobba en till sommar på hotellet. På grund av vissa orsaker var jag lite kluven vad jag skulle göra, men beslöt mig ändå för att ge det en chans. Packade väskorna och spenderade den hittills bästa sommaren där. Den sommaren skulle jag mer än gärna uppleva gång på gång om jag hade möjligheten. Men allt roligt har ett slut, så även den sommaren.
 
I år spenderade jag tredje sommaren på samma arbetsplats, och även om denna sommaren inte var lika minnesvärd som föregående år så hade den även sina ljusglimtar som jag är glad över att jag får bevara i minnet.
 
Tack vare alla resor jag har gjort hit och de somrarna jag har spenderat här på ön så har lärt känna en del helt underbara människor som jag troligen aldrig hade träffat annars. Evigt tacksam för dessa människor, som på ett eller annat sätt berikar mitt liv. Så många minnen som är kopplade till den här ön, positiva men också en del negativa. Det har inte verkligen inte varit en dans på rosor alla dagar jag spenderat här, men skulle inte för något i världen vilja göra det ogjort. Det positiva övervinner det negativa med hästlängder. Jag är glad över vart hela denna rollercoastern har tagit mig, och ser framemot det som komma skall.
 
Som jag skrev i början är det med blandade känslor jag är här nu, och ärligt talat så ser jag mest framemot att få åka hem på söndag. Men nu är det strax dags att lägga på ett smile och dra sig en trappa ner för att jobba kvällspass.
 
RSS 2.0